Επικοινωνήστε μαζί μας στο 210 665 55 98

Εξειδικευμένα προϊόντα διατροφής & ιατροτεχνολογικός εξοπλισμός προς όφελος της Υγείας του Ανθρώπου

Αξιόπιστα και εξειδικευμένα σκευάσματα, καθημερινά, στην πόρτα σας, κάθε φορά που τα έχετε ανάγκη.

Σχετικά με εμάς

Η AP Nutrihome είναι μια διαρκώς αναπτυσσόμενη ελληνική εταιρεία που ιδρύθηκε το 2015 από επαγγελματίες με πολυετή πείρα στον χώρο της φαρμακευτικής αγοράς.

Στην AP Nutrihome πιστεύουμε ότι η υγεία είναι το σημαντικότερο αγαθό. Καινοτομούμε στον τομέα της υγειονομικής περίθαλψης ώστε να παρέχουμε καλύτερη ποιότητα ζωής στους ασθενείς μέσω «έξυπνων» και λιγότερο επεμβατικών λύσεων.

Προωθούμε και διανέμουμε προϊόντα κλινικής εντερικής διατροφής και συναφών ιατρικών συσκευών, καθετήρες γαστροστομίας και αντλίες, καθώς και συσκευές νευρομυικής ηλεκτροδιέγερσης, συσκευή διαχείρισης της ανδρικής ακράτειας, ιατροτεχνολογικά προϊόντα για ογκολογικούς ασθενείς και ειδική φόρμουλα για την αντιμετώπιση της αιμορροϊδοπάθειας.

Στην AP Nutrihome λειτουργεί εξειδικευμένο τμήμα διαιτολογίας καθώς και τμήμα τεχνικής υποστήριξης ιατροτεχνολογικού εξοπλισμού, το οποίο εξυπηρετεί σε 24ωρη και καθημερινή βάση.

Η AP Nutrihome είναι πιστοποιημένη κατά το διεθνές πρότυπο ISO 9001:2015 και διαθέτει βεβαίωση περί ορθής πρακτικής διανομής Ιατροτεχνολογικών Προϊόντων. Οι άρτια εξοπλισμένες εγκαταστάσεις μας πληρούν κατά γράμμα τις προδιαγραφές ορθής αποθήκευσης και διατήρησης σκευασμάτων και ιατροτεχνολογικού εξοπλισμού κατά τα διεθνή πρότυπα.

Το όραμά μας

Ένας πιο υγιής κόσμος, ευεξία και ποιότητα ζωής για όλους τους ανθρώπους.

Η αποστολή μας

Καινοτόμες λύσεις, εξειδικευμένα προϊόντα και θεραπείες για τη βελτίωση της υγείας των ασθενών.

Επόμενα βήματα

Τα τελευταία χρόνια, εξελίσσουμε την εταιρεία και τη στρατηγική μας ώστε να προσφέρουμε όσο το δυνατόν περισσότερα οφέλη στους ασθενείς.

Οι αξίες μας

Εδώ και μια δεκαετία κερδίζουμε την εμπιστοσύνη σας με υπεύθυνες επιχειρηματικές πρακτικές, αξιόπιστα προϊόντα και ακεραιότητα σε όλες μας τις δράσεις.

Χτίζουμε έναν κόσμο με καλύτερη υγεία. Και για να το επιτύχουμε αυτό στεκόμαστε δίπλα σε κάθε ασθενή, ακριβώς όταν μας έχει περισσότερη ανάγκη.

Αρχές όπως συνεργασιμότητα, αλληλοϋποστήριξη και ομαδικό πνεύμα στηρίζουν το όραμα της AP NUTRIHOME. Γιατί η AP NUTRIHOME είναι η ομάδα της.

Πιστεύουμε πολύ σε αυτό που κάνουμε και ξεπερνάμε κάθε εμπόδιο. Κι αυτό μας δίνει περισσότερη δύναμη ώστε να γινόμαστε ολοένα και πιο αποτελεσματικοί.

Με την εγγύηση των πλέον αξιόπιστων συνεργατών

Η ομάδα μας

Άγγελος Πολύδερας

General Manager

apolyderas@apnutrihome.gr

+30 69 86 322 558

Ο Άγγελος είναι πτυχιούχος οικονομικών επιστημών με πολυετή εμπειρία στον φαρμακευτικό κλάδο. Κατείχε θέσεις ευθύνης στις εταιρείες Αφοί Καραγιάννη Α.Ε. & Medical Plus.

Αλέξανδρος Γεωργαντζάς

Sales Manager

ageorgantzas@apnutrihome.gr

+30 69 36 988 010

Ο Αλέξανδρος είναι πτυχιούχος διαιτολογίας με πολυετή εμπειρία στον φαρμακευτικό κλάδο. Κατείχε θέσεις ευθύνης στις εταιρείες Nutricia, Novartis & Fresenius Kabi.

Δημήτρης Δήμητσας

Business Development Manager

ddimitsas@apnutrihome.gr

+30 69 36 988 096

Ο Δημήτρης είναι πτυχιούχος φυσικών επιστημών με πολυετή εμπειρία στον φαρμακευτικό κλάδο. Κατείχε θέσεις ευθύνης στις εταιρείες Schering Plough & Fresenius Kabi.

Η ομάδα μας σε χρειάζεται!

Σε ενδιαφέρει ο κλάδος της εξειδικευμένης και κλινικής διατροφής; Διαθέτεις μικρή ή μεγαλύτερη πείρα στις πωλήσεις ή σε οποιαδήποτε άλλη θέση σε μια αναπτυσσόμενη επιχείρηση αντιπροσώπευσης και εμπορίας σκευασμάτων και ιατροτεχνολογικού εξοπλισμού; Η AP Nutrihome περιμένει το βιογραφικό σου στο info@apnutrihome.gr .

We currently have no job openings

Πιστοποιήσεις

ISO 9001 : 2008

Η διασφάλιση ποιότητας κάθε διαδικασίας που εφαρμόζουμε είναι για εμάς μια αυτονόητη διαδικασία. Τηρούμε διεθνή πρότυπα ποιότητας ώστε να παρέχουμε σε εσάς τις πλέον αξιόπιστες υπηρεσίες προμήθειας και διανομής – υψηλών προδιαγραφών εξυπηρέτηση.

Πιστοποιητικό Υπουργείου – DQS

Η φύλαξη και διακίνηση συμπληρωμάτων και ιατροτεχνολογικών προϊόντων περνούν από αυστηρότατους ελέγχους, γεγονός που επισφραγίζεται και από τη βεβαίωση ορθής πρακτικής που μας χορήγησε το Υπουργείο Υγείας και Πρόνοιας (Υ.Α. ΔΥ8 δ/Γ.Π.ΟΙΚ./1348/2004).